• Gratis verzending: 1-2 werkdagen
  • Elke bestelling wordt leuk ingepakt
  • Betaal achteraf met Klarna
Home » Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen aan te melden voor retour. Na de aanmelding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Uitzondering: oorbellen mogen wegens hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. U mag zelf kiezen via welke vervoerder u het pakketje retourneert. Voor de exacte tarieven raadpleeg de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. U kunt het retourformulier onderaan deze pagina downloaden en ingevuld meesturen met uw retourpakket. Bent u niet in de gelegenheid om het formulier uit te printen, stuur deze dan graag ingevuld naar info@lisaccessoires.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het aanmelden van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@lisaccessoires.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.Retourformulier